Årets fyste fjelltur

Eg tenkte å gni det skikkelig godt inn at vi var på Ulriken i går. Fy søren, det var tungt. Altså, kvart år så må ein ha årets fyste fjelltur – og den er alltid like forferdelig. På ei anna side er kjensla du står igjen med ein av dei beste. «Eg klarte det i år òg,» liksom.

Neida, om ikkje anna så kan eg kanskje bidra til litt onsdagsmotivasjon for kvarmannsen. Er det eit ord? Vi brukte vel om lag to timar tur/retur, men det hadde nok tatt enno kortare tid om eg ikkje var med… Haha! Det var skikkelig nødvendig med den fjellturen, ass.

DCIM209GOPRO

Foreløpig seier værmeldingane ja til ein tur på Vidden på laurdagen. Lure meg på om det vert neste prosjekt. Ellers har eg mange andre toppar i Bergen eg ikkje har gått på enno. Det kan vere at fjellturar er mi favorittform for trening. Ein trenar liksom så mykje på ein gong.

DCIM209GOPRO

Når eg feira bursdagen min i februar fekk eg meg eit gåvekort på ein sportsbutikk. Her ein dag fann eg plutseleg ut at dette skulle brukast til å kjøpe ei yogamatte. Så no har eg fått meg det, og er ferdig med dag 5 av ein 30 dagers challenge på YouTube. Ja, for du kan gløyme at eg gjer yoga i offentlegheit enno. Eg må berre seie at det er noko av den mest fantastiske treningsforma eg har vore bort i. Ein slepp dørstokkmila, andre sveitte folk, folk som stirrar, ja, folk generelt. Å guud, så støl eg blir.

DCIM209GOPRO

Trur vi må øve på den fjelltoppselfien…

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s