Matt & Nat

I går hadde eg som nemnd tidenes søndag. Dette inkluderar sjølvsagt ein heil del nettsurfing. Eg søkte rundt på vegan og cruelty-free for å sjå litt meir kva som finnast der ute. Heile greia endte med at eg fann denne sida. Produkta er laga utan animalske produkt og er dermed veganske. Om produksjonen er cruelty-free veit eg ikkje, men det ser likevel ut som om Matt & Natt er ein av dei betre på dette. For dei som ikkje er heilt kjend med begrepet cruelty-free så betyr det rett og slett at dei som lagar produkta også har det bra. Eit stort pluss for min del i alle fall.

Ny mappe2

Dei har verkeleg noko for ein kvar smak. Dei har store vesker, små vesker, ryggsekkar, koffertar, stellebagar, dokumentvesker og ja, alt. Det beste er at prisen ikkje er så aller verst. Okei, det kostar sjølvsagt meir enn dei veskene ein får kjøpt på H&M, men det må ein då rekne med. Eg vil heller handle ei slik veske i løpet av eit år enn sju av dei billige som går i oppløysing berre du ser på dei, men det er meg, då.

Ny mappe

Med andre ord, eg veit allereie kva eg ønsker meg til jul av typen. Neida, hihi! Det er lov å drømme. Alt på denne sida ser i alle fall heilt fantastisk ut. Dei har ein klassisk stil som varer i evigheiter. Fargane kan ein heller ikkje klage på.

Ny mappe1

Og, dei sender til Noreg. Dån!

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s