Soyayoghurt og roser

Eg har aldri hatt så mange roser på ein gong, derfor har eg sjølvsagt plassert dei midt på stovebordet. Åå, det lyset som ein har å jobbe med på kvelden er ikkje rettferdig i det heile. Eg skjønar plutseleg kvifor alle bloggerar er vakne så tidleg. Ein er jo heilt avhengig av det der dagslyset for å få fine bilder. Jaja. Hold ut.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

20 (!) roser.

«For ein snill kjærast du har!» Joda, det har eg, men desse fekk eg med ei heilt nydeleg jente. Av og til, altså. Etter 8 timar skule og 6 timar jobb så var dette akkurat det eg trengde for å smile heile vegen heim!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det seier seg sjølv at med alle desse timane tilbrakt andre stadar enn leiligheta, så vert det lite spennande matlaging. Eg har likevel prøvd noko nytt. Soyayoghurt. Den var faktisk heilt fantastisk god! Så om du ikkje vil ta veganer-livsstilen heilt ut så kan du for eksempel bytte ut den vanlege yoghurten med denne i ny og ne. Alle monnar drar. Hallo, den er verkeleg god. «Du likar den sikkert berre fordi du et vegansk.» Nei, eg er igrunn ikkje så stor fan av yoghurt, men denne tenkte eg at eg skulle gje ein sjanse – eg angrar ikkje. Neste på lista vert jordbæryoughurten i same stil!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kva taper ein på å prøve, liksom?

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s