Roll & Rock

Etter gårsdagens milkshake kunne vi ikkje la vere å ta ei reprise av det heile. Roll & Rock er berre ein heilt nydeleg plass. Alt er så gjennomført. Musikken, interiøret, menyen og ja, alt. Trur det må vere ein ny favorittplass faktisk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den taxien der er tillaga med både bord og sofa – kjempekult!

Eg drista meg ikkje til å ta bileter av innsida av det heile, men eg synes at utsida gir ein god representasjon av resten. Tre damer på kafè på ein søndag er ein herleg kombinasjon.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

«Det er alkohol i den, altså.» Ja?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Er det mogleg. 

Vi fant ut at sida dei på nabobordet tok ein feit søndag, så kunne vi det òg. Dessutan inneholdt den  banan og peanøtter, så den jo berre vere sunn. Takk  og pris for unnskyldningar, seier eg berre.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ei anna uteservering i same gata.

Heile den gata er eigentleg ein fantastisk plass å sitte. Litt avsides og dermed litt roligare enn det kanskje er på andre stadar i byen. Eg har faktisk aldri undersøkt gata noko særleg, men det kjenner eg at eg skal fortsette med. Sånne stadar som er heilt gjennomførte og supersøte er verkeleg noko eg set pris på. Så var det det der med å ta seg tid til sånnt, då. Det vert vel neste gong eg får besøk av ho mor.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s