Testing, testing, vegan candy?

I dag er planen å prøve seg på ein type vegansk candy. Får eg til det her då? Eg har kjøpt dadlar med ein tanke om noko trøffel-liknande, men det veit eg ikkje om er innafor mi erfaringskurve enno. Ein kan lage endelaust med ulike typar av alt. Nokre oppskrifter er stappfulle av «spesialprodukt» og nokre er heilt enkle. Bananpannekaker for eksempel? Banan, ein form for mjøl og litt rismelk. Snickers? Mørk sjokolade, peanøtter og peanøttsmør/peanøttmjøl så har ein det vel eigentleg. Eg kan sjølvsagt ikkje skrive under på at desse «oppskriftene» på bananpannekaker og snickers fungerar – dette er rein improvisasjon frå mi side. Kanskje kan eg fortelje ut i frå erfaring seinare!

lol

Bileter frå weheartit.

Eg er ferdig med den fyste obligatoriske, skriftlege innleveringa for semesteret – og det ein dag før. Det må sjølvsagt feirast. Eg kan ikkje huske sist eg var ferdig med noko ein heil dag før eg skulle. Heilt imponert sjølv, eg.

lol

Bileter frå weheartit.

Ja, eg har juksa igjen. Om ikkje så lenge har eg nok tatt nok bilder til å eigenprodusere desse kollasjane, men foreløpig så får dette berre holde. Det er i alle fall haugevis av inspirasjon i desse bileta!

No tenker sikkert mange at pokker at desse bileta kom på ein torsdag, men min plan er i alle fall å lage ein sunn variant. Ønsk meg lykke til!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s