Matkollasj 1.0

«Og så har me juksa litt…» Av og til er det lov. I dag går heile dagen min til å lese og skrive fag. Sånn må det nesten vere av og til. På ein sånn dag har ein relativt lite rom for å vere kreativ og middag vert nok utsatt nokre timar til. Dermed har eg vore på det store internett for å hente rask inspirasjon. Med eit kjapt søk på «vegan food» får ein nettopp dette. Kan nok ikkje kvalitetsikre at alle rettane som er avbilda under er heilt veganske, men i mine auger ser dei i alle fall ut til å vere det. Good enough.

vegan weheartit

Bileter frå weheartit

«Kos deg med salaten din du, he-he.» Kan nesten garantere at dei fleste som et vegansk har ein i alle fall like spanande matveg som alle andre (om ikkje meir til og med). På bileta over ser vi blant anna spaghetti med avokadosaus, steikt rosenkål, steikte poteter, nøtter, ris, løk i alle former, salat, belgfrukter, frukt, bær og så vidare. På nokre få minutt har eg nesten henta inn inspirasjon for ei heil veke.

vegan weheartit1

Bileter frå weheartit

Moglegheitane er endelause og no vart eg rimeleg svolta. Eg har pakka med meg litt nøtter som eg kan gumle fram til middag om nokre timar. Er det fleire enn meg som kan glede seg til middag i om lag ein heil dag? Matmoms.

3 thoughts on “Matkollasj 1.0

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s