Ferdigtørka mjødurt

Huskar dokke den urta vi plukka og tørka for nokre veker sida? Om ikkje så finn du innlegget om det her. I alle fall, den har blitt ferdigtørka sida sist eg var på Osterøy og putta på krukker. Tenk så gøy! Skal ikkje eksludere svigermor heilt frå den skryten her, men dette har eg fått til (nesten) heilt sjølv! Kult. Som eg sa i forrige innlegg så kan den heilt fint drikkast frisk og nyplukka, det smaker heilt fantastisk, men så er det kanskje litt i travlaste laget å drive å plukke mjødurt kvar einaste dag. Sånn som den er på krukkene så er det berre å ta eit par kvastar i te-koppen og nyte.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

No har eg laga te av mjødurt, konservert sjølvplukka kantarellar og fått ei lita innføring i korleis ein lagar saft sjølv. Kor skal dette ende, liksom? Haha, fy flate for ei husmor det blir av meg, då. Det verste er at eg synes det er ganske så kjekt.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s