Gje meg ein kur

Skal prøve å ikkje klage for mykje, men i dag har vel ikkje feberen vore under 39. Blablabla, det passar ikkje i det heile. Ei form for framføring i morgon og ei på fredag. Javel, ja. Lykke til! La oss håpe at eg kan ordne litt effektiv lesing i morgon – i dag er det i alle fall berre å gløyme.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Te brukar vanlegvis å løyse alle problem, men i dag er det rett og slett ikkje bra nok. Vanlegvis er eg i mot bruk av smertestillande når ein er sjuk/har litt haudeverk eller liknande, men i dag har til og med eg bukka under. Eit døgn med febersmerter var nok. Haha, helsing Fru Dramatisk, lissom.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s