1, 2, 3, Sjukepleiar

Om tre år er eg sjukepleiar! Dei seier at ein må skynde seg å starte på skulegangen etter vidaregåande, men eg kjenner at åra utan skule har gjort meg godt. Misforstå meg rett, men no veit eg at eg vil ha utdanning. Eg veit at eg vil fullføre dette. Dermed har eg nok hundre gongar meir motivasjon enn eg ville hatt for tre år sidan. Ja, eit friår vart til tre. Nei, alle som sa meg i mot, det betyr ikkje at eg aldri kjem til å ta utdanning.

På sjukepleiestudiet er det sinnsjukt mykje litteratur. Det er det nok på dei fleste andre studie òg, men eg får litt bakoversveis av heile greia. Stabelen med bøker ved sida av meg tilsei at eg har kjøpt for monge, men statusen er faktisk at eg heller manglar nokre. Det får så vere. Studenttips: Kjøp brukte bøker! Nokre er ein nøydde til å kjøpe nye, men eg har spart noko sånnt som 2500kr på å kjøpe alle saman brukt. Ein kan eigentleg nesten ikkje sjå at dei er brukte heller. I går tok eg til på å pugge anatomi. Skrekkhistorier frå andre som har slete med det opp i mot eksamen la seg rett under huda på meg og eg måtte sette meg ned med ein gong eg kom heim. Det trur eg er noko av det luraste eg har gjort. Pokker, så tjukk den boka er og for kvart avsnitt er det ca. 10 nye ord å pugge. Det er fysikk, biologi, kjemi og anatomi. Det blir hardt, men med nokre minutt kvar dag så skal det gå læll, sjø.

Eg må innrømme at det fyste eg gjorde etter skulen var eigentleg å legge meg ute i sola med my bff. Sida det vert lite sosialisering fram over var litt etterlengta prat om alt og ingenting heilt nødvendig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nygårdsparken er vel og bra den, men det er desse små perlene av nokre parkar litt utanfor sentrum som treff meg midt i hjertet. Altså, å ligge midt i byen og vere heilt aleine? Priceless.

2 thoughts on “1, 2, 3, Sjukepleiar

  1. Eg tok 10 friår før eg starta på sjukepleien, du kan jo sjå kor det har gått 😄
    Tenker dette går veldig bra, cluet er å jobbe jevnt og trutt!
    Lykke til!

    Likar

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s