Pusse opp? Ikkje ring meg.

Herregud, hadde eg visst akkurat kor mykje arbeid det var hadde eg kanskje vore meir forsiktig med å seie «onkel, vi skal ikkje male kjøkkenet ditt, då?» Kjempeidè! Joda, eg skal ikkje klage for mykje, eg har tross alt lova å gjere det. Eit gamalt furukjøkken har fått nytt liv – for å seie det mildt. Det vil igrunn seie at kjøkkenet har slukt all mi tid den siste veka, men fytti katta for eit resultat.

Etter vasking, pussing og maling var eg småleg nøgd med resultatet. Det mest frustrerande med maling er å vente på at den tørkar. Altså, massevis av energi og sånn, men så er andre strøket tatt og du må vente i 8 timar på at det kan malast igjen. Greit, så er ikkje eg heilt ferdig då. Listene må malast og golvet skal skiftast, men elles? Supernøgd.

Jepp, vert lenge til neste gong eg tar på meg ansvaret for å male eit heilt kjøkken (skal seiast at eg fekk litt hjelp av tre kjekke karar). Vart sjukt med klaging synes eg. Hallo, eg kan trossalt sette eit check-merke på bucketlista. Eg har pussa opp eit kjøkken!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s