Pusse, pusse, puss.

Sidan det er sommar er eg til dei grader rastlaus. Prosjektet denne veka er dermed å male kjøkkenet til onkelen min. Eg plukka ut maling for ca. tre år sida så det er eigentleg på tide at eg får det gjort. Vi har diskutert litt kva farge det var vi kjøpte og vi syns å huske at det muligens var grått. Vi får no sjå. Det vert i alle fall ein anna farge enn trebrunt. Vi har ikkje kome lenger enn at vi har pussa nokre av skapdørene enno, men tippa det er ferdig i løpet av tre-fire dagar. Spennande.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s