Ein kan feriere i Hyen òg.


Etter både utlandstur og festival var det tid for den årlege turen til hytta på Sandane. Vi har enno ikkje hatt sol, men det betyr ikkje at vi ikkje kan kose oss. På med regnklede og fram med fiskestang så har vi det ikkje så aller værst her heller. Vi fekk faktisk ikkje ein einaste fisk på denne turen, men gøy var det likevel. Etter fisketuren reiste vi tilbake til hytta og fyrte i peisen (i slutten av juli…) og spelte brettspel. Eg knuste alle i yatzy, men i monopol måtte eg berre gje tapt. Makan til uflaks. Hahaha, viss ikkje dette er vestlandsidyll, veit ikkje eg. Det vert vel fyste året vi ikkje har badekonkurranse frå brygga ved naustet. Mogleg den som tar motet til seg og hoppa ein gong vinn heile badekonkurransen. Vanlegvis må ein opp i eit tresifra beløp. Til kvelds vart det heimefiska kreps.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s