Rockemat og rockemusikk på rockefestival

Det har vore ei fantastisk helg. Eg har til og med byrja å kome meg etter heile greia no. Tre dagar med fest og to dagar med konsertar tar verkeleg på. Det har vore eit fantastisk show med veldig varierte artistar på scena. Eg har møtt fantastiske folk og eg har kost meg ihel. Vannvittig greit å kunne vere på festival og gå 5 minutt for så å ete middag med besta. Betre kan ein vel strengt tatt ikkje ha det. Noko av det mest sjarmerande med festivalen er at sidan det er ein rockefestival heiter sjølvsagt alt noko i liknande sjargong. Rockemat, rockebaileys, rockedo, rockestæsj og så vidare. Særs kos.

2 thoughts on “Rockemat og rockemusikk på rockefestival

  1. Hælvette eg ligge her fyllesjuk enda eg. Har sove middag TRE ganga idag fordi eg er så knust. Hahahha fyfaen! Alltid kjekt på festival. gleda meg til neste år igjen. Trur eg.

    Likar

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s