Malakoff Rockfestival

Frå og med i dag, til og med søndag er vi på festival. I år (som alle år) har eg sjølvsagt valgt Malakoff Rockfestival. Dette er nok den mest sjarmerande og kule festivalen ein kan gå på. Det går vandrehistorie om at det faktisk var ein person som vart henta av politiet i fjor, for å seie det på den måten. Og dèt med 12 000 besøkande per dag. Innbyggartalet i bygda blir tredobla for ei helg. Heilt fantastisk. Festivalen er plassert i heimbygda og er derfor ekstra spesiell for min del. Eg møter folk som eg ikkje har sett sidan sist festival samtidig som eg har nokre av mine beste venner på ein og same stad. Eg ❤ Eid. Eg gleder meg sjukt til Emilie Nicolas og veeldig mange av dei andre som skal spele. Herregud, no skulle eg liksom ramse opp, men eg klarer ikkje å velge. Ønsk meg lykke til!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s