Bloggosfæren

Dette har eg aldri gjort før, men eg føler noko manglar. Eg kan ikkje ete kveitemjøl/gluten og eg har ikkje lyst til å ete særleg mykje animalske produkt. Kanskje dette er ei bloggnisjé eg kan hive meg inn i? Eg skal i alle fall dele matvanane mine her. Maten min er for det aller meste handla på vanlege matvarebutikkar og den er som regel rimeleg enkel å lage. Så – dette er ein blogg om mat. Den skal vere enkel, glutenfri, utan kjøt (for det meste) og (hopefully) smakar den nokon lunde godt. Og for å gjere det heile enno meir sært så skriv eg på nynorsk. Dette må jo berre gå bra!

One thought on “Bloggosfæren

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s